Uniek decoratieverhaal

Wat vormen volgens jou de succesingrediënten van elk geslaagd feest? Laat ons raden: toffe gasten, lekker eten, leuke muziek en een perfecte locatie met de juiste sfeer. Een hele uitdaging. Soms kan je best wat hulp gebruiken ..

We hebben alles in huis om je te inspireren over hoe je elke omgeving omvormt tot een unieke ruimte die de juiste sfeer uitstraalt Ondertussen telt ons gamma decoratie materialen meer dan 27 thema's.

Binnen onze thema's kies je uit:

- 1. Themadecor Pakketten :

Elk pakket bevat meerdere grotere decorstukken, wanden en bijpassende rekwisieten voor de finishing touch. Aan heel speciale pakketprijzen en heel gemakkelijk zelf te bouwen. Simpeler kan bijna niet. Ze zijn ook makkelijk te combineren, afhankelijk van de grootte van jouw feest.

- 2. Rekwisieten / Pop-upwanden :

Zijn per stuk te huur en mogelijk als aanvulling bij een pakket. Compact, makkelijk te vervoeren en snel geplaatst.

- 3. XXL op maat : een totaal aankleding op maat van jouw locatie / evenement, geplaatst door ons decoratieteam. We bezorgen jou een vrijblijvende offerte.


Andere Diensten:

- 4 . 3D-ontwerpservice : een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Sfeermakers helpt je bij het visualiseren van jouw idee. Aan de hand van een verkennend gesprek en enkele schetsen zetten wij jouw idee om naar een set 3D-renders. Van voorstellen met eigen materialen tot volledig nieuwe concepten. Indien je liever zelf instaat voor de uitvoering of productie verzorgt ons ervaren team een draaiboek van a tot z. Neem snel contact op om jouw idee te bespreken.

-5. Beursstanden : Ook voor een 'out of the box' beursstand kan je bij Sfeermakers terecht. Zowel uit stock als op maat ontwerpen en bouwen wij een stand op maat van jouw bedrijf en budget.


Wie, waar en wanneer?

Sfeermakers 'themadecors passen in elk soort feest en omgeving, privé of business .Verenigingen, particulieren, eventplanners, cateraars, feestzaaluitbaters, hotels, bedrijven ..... iedereen kan een beroep op ons doen.

De weg er toe toe is eenvoudig: kiezen, bestellen, plaatsen en feesten maar!

Onze tarieven zijn voor een huurtermijn van vier dagen, exclusief BTW of vervoer.


Sfeermakers is een onderdeel van Groen-land decor.

Neem contact op met ons op.

Bankgegevens:
KBC 453-106506-191
BIC: KREDBEBB
IBAN: BE 23 4531 0650 6191

Groen-Land bvba
Centrum Zuid 3203
B-3530 Houthalen

Tel: 0032/11/526662